Fakülte öğrencilerimize,

Dünya çapında etkili olan “Covid-19” virüsü önlemleri kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde ara verilen lisans programlarına 23 Mart 2020 tarihinden itibaren uzaktan eğitim yöntemiyle devam edilecektir. Dönem başında kayıt yaptırdığınız ve OBS sisteminizde bulunan tüm dersleriniz orgun.ankara.edu.tr adresinde yer almaktadır.
Derslerin yapılacağı gün ve saatlere orgun.ankara.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Dersin sayfasında yer alan “sanal sınıf” bağlantısına tıklayarak derslere katılabilirsiniz. Dersler ortalama 30 dakika sürecektir. Devam zorunluluğu bulunmamaktadır. Belirtilen gün ve saatte derse katılamamanız durumunda, sisteme yüklenecek kaydı daha sonra izleme imkanınız vardır.

Sınavlara ilişkin bilgilendirme ilerleyen süreçte Fakülte web sayfasından sizlere duyurulacaktır.

Her yeni uygulamada olduğu gibi uzaktan eğitimde de bazı sorunlarla karşılaşılabilir. Bu sorunların çözümü için Öğr. Gör. Dr. Emrah ERTUGAY koordinatörlüğünde aşağıda yer alan hocalarımız sizlere yardımcı olacaktır.

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri – Arş. Gör. Nuray ŞAHİN nuray.sahin06@gmail.com
İktisat – Arş. Gör. Galip Cem BERK gcberk@ankara.edu.tr
İşletme – Arş. Gör. Bahan YENİLMEZ yenilmezbahan@yahoo.com